keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Maaliskuu oli Hollywood-tähtien kuu kalenterissa


Maaliskuulle ajattelin ottaa kalenteriin pitkästä aikaa tietyn teeman, jonka mukaan teen aukeamat. Aiheeksi valikoitui Hollywoodin kultakauden elokuvatähdet, sillä olihan tässä kuussa Oscar-gaala.


Aloitin kuukausiaukeamasta ja tämän tehtyäni idea vasta lähti kunnolla liikkeelle. Tuon kuvan olen joskus saanut happy mailissa ja vaikka se ei ole varsinainen hollywood-tähden kuvan, niin sen vintage-tyyli sopii kuukauden teemaan. Tästä tuli yksi lempparikuukausinäkymiäni tähän mennessä.


Ensimmäisen aukeaman sai suurin suosikkini Audrey Hepburn. Hänestä ja elokuvistaan kivoja lehdistä leikattuja kuvia ja quote hänen näyttelemältään hahmolta. Väriteemana oli tuollainen beige.


Maaliskuun kakkosviikon sai Mariyn Monroe. Tähän tuli aika paljon kaikkea erilaista, niin lehtikuvia, tarroja kuin pikkuisia kakkupapereitakin.

Sivun alareunaan tein kivan kuva- ja tarrarykelmän kera Monroe-quoten.


Viikon väriteema oli punainen-violetti-sininen.


Viikko 12 oli Grace Kellylle omistettu höystettynä sinisävyisillä jutuilla ja Grace Kelly-quotella. Tästä tulikin ehkä näistä neljästä aukeamasta oma lempparini.


 Maaliskuun viimeisen viikon jakoivat Elizabet Taylor ja James Dean, ovathan he molemmat sentään näytelleet yhdessä Jättiläinen-elokuvassa. Värit näyttävät kuvassa sinisiltä, mutta tosiasiassa aukeama on metsänvihreillä jutuilla koristeltu.

Tästä kuusta kalenterissa tuli yksi suosikkejani teemakuukausista, joita olen tehnyt. Taidankin esitellä myöhemmin Disney-, syksy- ja talvi-teemaisia kuukausia joita olen koristellut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti