sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Eternia saapui!

7.2.2012
Tilasin pullipin, Eternian kaksi viikkoa sitten Pullipstylestä ja se tuli eilen. Aika nopeeta toimintaa. Yleensä H&M:n paketeillakin kestäny paljo tätä kauemmin ja tämä paketti sentään tuli USA:sta asti. Kiva kun tulin eilen kotiin koulun jälkeen niin heti ku ovesta sisään pääsin veli tuli sillein että "Tuu kattomaan mikä tuli." Olin ihan kikseissä kun näin paketin ja aloin avata sitä. Tässä kuvia tulokkaasta:

 Tässä tämmönen tyhmä kuva paketista, jonka löysin eilen huoneestani

Kuva minusta kun olin saanut avattua kuplamuoviin ja silkkipaperiin käärityn pahvilaatikon sisällön.
Kuvassa ei näy haltioitunut ilmeeni eikä kuulu riemun huudahdukseni. Ensireaktioni oli: 
"Vähä tää on ihana! Mitä? Näinkö iso pää tällä onkin, ei tää kuvassa näyttäny näin isolta"

 Tässä ensimmäinen hänestä ottamani kunnollinen kuva: Tässä kuva Eterniasta kun vihdoin sain hänet vapautettua laatikkovankilastaan:
 Eternian mukana tuli häämekon lisäksi superpitkä huntu, jossa on kukkakoristeet, irrallinen alushame, kengät (jotka eivät meinaa pysyä jalassa) sekä ständi ja kuvakortti. Eternialla on myös kaulakoru sekä korvakorut, jotka onnistuin jo rikkomaan kun luulin, että ne ovat irrotettavat, mutta eivät olekaan. Ei ne olleet oikeastaan edes kovin hienot ja kyllä ne saa varmaan jotenkin kötöstettyä kiinni tarvittaessa.


"Hei olen Eternia pullip. Saavuin juuri uuteen kotiini ja minut vapautettiin siitä kauheasta vankilasta. Minulta puuttuu vielä oikea nimi, mutta kai minä sen vielä saan kunhan omistajani keksii sen. En kyllä tiedä miksi minulla on tälläinen häämekko päälläni. Kuka lie pukenut sen minulle, en muista mitään ajastani ennen laatikkoon joutumista, mutta nyt olen vapaa!"


"Sain uudet vaatteet päälleni. Sekä laukku, koru, päässäni oleva koriste että mekko ovat omistajani tekemiä." "Tästä takista minä tykkään. Tämä on mukavan lämmin nyt kun on talvi ja kovat pakkaset."


 "Sain päälleni tällaisen ihanan härhelömekon."


 "Kivoja kukkia."


"Vieläkö pitää poserata? Väsyttää jo."


Vili varasti Eternian hunnun ja siitä tuli morsian (tosin vasten tahtoaan. Ilmekin näyttää aika tympääntyneeltä, kun unia häirittiin.)"Hei kissa! Se huntu on minun, vaikka en olekaan morsian. Anna se takaisin! Näinkö täällä uusia tulokkaita kohdellaan?"


"Nyt minusta tuli Hawaijilais-neito. Aloha vaan kaikille."Tämän postauksen siis kirjoitin jo 7.2. mutta julkaisen vasta nyt kun en ehtinyt aiemmin. Viikko meni Eterniaa ihaillessa, kuvaillessa ja vaatteita sille tehdessä.


Vili ihastui Eterniaan, Mimi ei ole vielä kiinnittänyt huomiota tulokkaaseen, ei ole kai vielä nähnytkään Eterniaa.

Eternia: "Söpö kisu, ollaanko kavereita?"


5 kommenttia:

 1. Hirvee nukke.huono laatuset kuvat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi olen kehittynyt paljon tästä ikivanhasta postauksesta :D ja onneksi on laadukkaampi kamerakin.

   Poista
 2. Ihan hieno nukke 😊 ei paha 😏

  VastaaPoista
 3. Siis toi on kyllä ihana!!
  vaan aika punaset meikit muuten tosinätti.
  pukukin on super söpö!😊

  VastaaPoista
 4. Kivoja vaatteita oot tehnyt!

  VastaaPoista