perjantai 3. helmikuuta 2012

Upouusi blogini

Wou! Vihdoin sain aikaiseksi tehtyä oman blogin. Olen jo aika kauan ajatellut tehdä blogin ja nyt sitten vihdoin tein sen. Piti eka vaan päättää mihin teen tän, minkä nimisen, mistä kirjotan jne.
   Vihdoin kun olin hylännyt noin 100 blogin nimivaihtoehtoa ja noin vain keksinyt tämän blogini nimen (joka muuten nyt kuulostaa ihan tyhmältä, mutta onneksi sitä voi aina vaihtaa kunhan keksin paremman) tämä blogini on valmis kirjoitettavaksi. Piti myös miettiä mistä aiheesta kirjotan, mutta en osannut valita yhtä aihetta, joten kirjoitan kaikesta minua kiinnostavasta. Aiheina luulisin olevan kirjat, elokuvat, musiikki, itse tekemät juttuni, pullipit, rakkaiden kissojeni touhut ja ehkä laitan tänne jotain omia kirjotelmajuttuja: novelleja, runoja, jotain semmosta.

    En oikein usko että blogilleni tulee lukijoita, blogeja kun on maailma pullollaan niin miten kukaan löytäisi tätä minun blogiani kaikkien niiden joukosta. Teen tätä oikeastaan vain omaksi ilokseni. No lopetanpa nyt tän alkulöpinän. Ehkä jossain toisessa postauksessa kerron jotain itsestäni.Tässä muutama kuva mussukoistani.
He ovat Viljami, eli Vili ja Mimi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti