torstai 21. kesäkuuta 2012

Eka kesälomaviikko!

Tota kappaletta ratkutetaan soitetaan jatkuvasti radiossa. Aluks jotenkin en tykänny siitä ja välillä tympäännyin siihen, mutta nyt se taas menee.
En oo ehtiny postatailla paljoo lauantain jälkeen, mutta mitäpä tuosta. Heh, tämäkin postaus ollu monta päivää kesken. On pitäny olla useena pävänä iskän apuna metässä puita kantamassa. Ei mitään mukavaa hommaa. Siellä läkähtyä itikansyöttinä. Iskä sinne vaan mut ja veljen aina aamupäivällä pakottaa, eikä saada edes palkkaa! Pitääkin asua täällä maalla korvessa!

Sunnuntaina oli yhdet rippijuhlat. Mulla oli päällä sama mekko ja bolero kuin päättäjäisissäni. Kampauksena oli tarkotus olla vapaana olevat kiharat mutta ne todellakaan onnistunu, joten pyöräytin sitten tommosen jonkinlaisen sivunutturan ja laitoin luokkaretkellä ostamani ruusun. (Vähä huonot kuvat.)
Huono kuva=huono kamera
Maanantaina en avannu ollenkaan konettani. Mulla on tavotteena että en koko kesää istu vaan koneella ja joinain päivinä en avaa konetta ollenkaan, koska jumitun aina niin helposti XD. 
Ei oo ollu kovin hyvät säät nyt, melkein joka päivä on satanu vettä, onneks ei sentään koko päivää. No, eipähän ole liian kuuma.
stitch itkee ;__;

Jäätelöö on tullu syötyä, nam :P Noi kolmen suklaan jäätelö ja vanilja-valkosuklaa on tosi hyviä, varsinkin alempi.

Tehtiin veljen kaa myös mehujäitä, mehusta tietty ja sitte muutama jogurtista ja laitettiin hilloo ym. Seuraavaan satsiin vois laittaa banaania, marjoja ym. Niistä en älynny ottaa kuvaa, mutta ei niissä mitään ihmeellistä ollu.

Oon ihan rakastunu näihin viime kesänä ostamiini jätskikorviksiin♥
On muuten harvinaisen onnistunu lähikuva. Tosi harvinaista meidän kameralla. 

He's moving....

Mulla kävi vähä aikaa sitten muuten hyvä kirjotusvirhe johonkin blogikommenttiin: Nangry birds. Onneks älysin sen ennen kuin julkasin.XD

Maanantaina pidettiin askartelu-paskartelu-päivä, jonka aikaansaannoksia olen jatkanut vielä kaksi päivää myöhemminkin.


Innostuin tekemään Doctor Who:n TARDISin. Liekö sen tekemisen aloittaminen johtunu viikon kestäneistä Doctor Who-vieroitusoireista (Hiton mitkälie jalkapallokisat!" No, onneks nyt on taas saanut kaksi jaksoa nauttia, mutta keskiviikkona ei taas ollu! Törkeetä!
Tässä TARDIS, jota vielä tänäänkin viimeistelin.


Ootte varmaan huomanneetkin, että olen jäänyt koukkuun näihin Picmonkey-kollaaseihin.
Ne on niin käteviä näyttää monta kuvaa yhdellä kertaa.
Ja tässä alkuperäinen TARDUS ja suloinen David Tennantin näyttelemä Tohtori. 


Askartelu-paskartelu-päivään kuului myös Evelynin kämppään tulevien kalusteiden tekemistä. 
Noi on vielä aika kesken ja ei tuosta kuvasta ota noista kauheesti selvää,
 joten laitan kunnon kuvan  kunhan ne on valmiita
Veljeni teki Evelynille superhienon auton ja myös peräkärryn. Veli postasikin autosta jo aiemmin blogissaan

Halusin keltaisen auton, että kaikki lyö toisiaan kun Evelyn ajaa ohi XD

Peräkärrypose
Huoneeni lattia oli askertelun jälkeen aika sotkussa.
Ennen tuon kuvan ottamista olin vähän siivonnutkin.


Maalasin uusiksi eräään Hörölä tervetulo-kylttiä, joka on ajan kuluessa haalistunut ulkona.

<---Ennen ja jälkeen---->

Huono kun vasta maalaamisen jälkeen etsin kissan värin malliksi varten kuvia netistä ja sitten vasta löysin alkuperäisen kuvan, joka tosin on kortti-, eikä kylttikuva.
Aika paljo noi värit eroaa tosistaan. En edes muistanut minkä värinen kyltti oli ennen haalistumista, joten keksin värit ihan päästäni.



Kädet ja jalatkin oli maalissa TARDISin maalaamisen jälkeen XD

Pystytettiin eilen juhlateltta koko perheen voimin lauantaista perinteistä juhannuspäivän keikkaa varten. Tuolla meidän pihalla iskän bändi sitten taas soittaa ja piha on täynnä porukkaa. Pitäis tänään tai huomenna siivota huone kun on paljo vieraita käymässä sitten viikonloppuna.

Mutta nyt yön aikana se teltta oli sitten kovassa tuulessa lentäny nurin ja kun sen seinää vasten oli jotain levyjä jätetty nojaamaan.. Vähä oli seinä revenny ja joku putki vääntyny, että ei onneks pahempaa vahinkoo. Ammulla me iskän ja veljen kaa se sitten nostettiin takas pystyyn.

Tänään ei onneks ole tarvinnu (ainakaan vielä) mennä metsään niitä puita kantamaan kuten eilen ja tiistaina. Joo, ehdin liian aikasiin huokaista helpotuksesta:jouduttiin vielä viiden jälkeen menemään sinne mettään.

snoopy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti