lauantai 9. kesäkuuta 2012

Pikku kissarääpäleet


ftg.jpeg
Kävin tiistaina ja eilen kattomassa kaverini luona niitä pikkuriikkisiä kissanpentuja. Ne on vasta kahden viikon ikäisiä. Samassa pentueessa huimat seitsämän. Siellä ne pesässään vaan nukku suunnilleen kasassa ja kömpyili siellä toistensa ylitse. Sitten kun niiden emo Vilma sattu lähelle pesää tulemaan, niin heti olivat ruokaa miukumassa. Otin muutamia kuvia, mutta ne on jotain ihan kauheaa. Otin niitä puhelimen kameralla, joka todellakaan ei ole hyvä. Eikä kuvien laatua todellakaan paranna se, että poikaset oli hämärässä peittopesässään melkein sängyn alla. Harkitsin, että kehtaanko laittaa näitä kuvia ollenkaan, kun ei niistä oikein mitään selvää ota, mutta laitanpa kuitenkin.


 Joo, nämä todellakin on ihan kuin jotain ultraäänikuvia kissaäidin mahasta XD


 Siinä yksi pentu poissa pesästä.


Naama


Näistä nyt vähä erottaakin jotain. 





Tässä emo on imettämässä niitä pikkusia. Voi miten söpö ääni siitä kuulu.
 Niitä pentuja oli kaksi mustavalkosta, kaksi toffeenväristä ja kolme semmosta mustaa vähä kirjavaa, kilpikonnanvärisekskö sitä sanotaan. Pentujen sukupuolesta ei vielä ole oikein tietoa.

Huh, enää viisi päivää kesätöitä ja sitten alkaa kunnon loma. Maanantaina sitten vasta kahdeltatoista jatkuu poistoon menevien kirjojen ja lehtien repiminen, järjestelmästä poistaminen ja sinne lisääminen, kirjojen päällystäminen, hyllyjen järjestely ym.

2 kommenttia: