maanantai 25. toukokuuta 2015

Mitä juhliin kampaukseksi?


Päivän asu- kuva

Mulla kesti kauan, ennen kuin osasin päättää kampaukseni monista netistä löytämistä kauniista vaihtoehdoista.

Arvoin kihara- ja nutturakampauksen välillä, mutta päädyin nutturakampaukseen, sillä se käy todennäköisesti mekkooni paremmin.

Esittelenpä tässä vaihtoehtojani muille, jotka vielä pähkäilevät kampaustaan kesän juhliin.Toi palmikointityyli on tosi kivan näköinen


Olisikin noin pitkät hiukset o__O
Jos olisin valinnut kiharat, ne olisivat todennäköisesti olleet tällaiset, kuten ihanassa Pan Am-sarjassa


Tai sitten tällaiset simppelit 

Sitten niitä nutturakampauksia
Tällaisen kampauksen teetän sitten lauantaina


Tällainen haluan sen olevan edestäKampaukseni tekee sama paikallinen parturi-kampaaja, jonka käsialaa oli  tämä vanhojentanssikampaukseni,

Kuvien lähdelinkeistä löytyy muuten lisää kivoja juhlakampausideoita :) Osien kuvien linkit katosi, mutta Pinterestistä suurin osa taisi olla.

Nyt kun vielä osaisin päättää juhlapäivän meikin :D


3 kommenttia:

 1. Itselläni ongelman tekee, se että hiukseni ovat ÄLYTTÖMÄN ohuet. Niin ohuet, että kun laittaa pompulalle taakse, niin näyttää kuin ei olisi paljoa hiuksia. Mutta luulen että pitäydyn vain normaalissa hiusmallissani tai sitten teen jotain pientä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle varmaan kävis hyvin kevyet kiharat ja voit myös tupeerata hiuksiasi näyttämään runsaammilta :) Tai sitten jos haluat erikoisempaa kampausta juhlaan niin esim Glitteristä löytyy laadukkaita hiuslisäkkeitä mun tietääkseni aika edullisesti :)

   Poista
  2. Hymm... Kuullostaa ihan hyvältä idealta :) Oon joskus tehny kevyet kiharat ja se vaikutti ihan hyvältä.
   Mutta taidan pitää tän hiusmallin mikä mulla nytkin on, mutta laitan vaan hiuksiin Kevin Murphyn FULL.AGAIN Thickening lotionia. Se jos mikä on ohuiden hiusten pelastus <3 Pitää vaan hieroo pieni määrä pyyhekuiviin hiuksiin (ei hiusjuureen) ja sit kuivata hiustenkuivaajalla. Johan sen jälkeen hiukset näyttää paksummilta, tuuheimmilta ja runsaanmilta.
   Paksuuden hiuksiin se saa aikaiseksi kiinnittämällä pieniä vesiliukoisia viskoosikuituja hiuksen keratiinikuituihin.

   Poista