tiistai 29. maaliskuuta 2016

Nuotiolla istuskelua ja kissoja

Luvassa pääsiäistä puhelimen kautta taltioituna. Paremmat pääsiäistä edusavat kuvat on veljen kamerassa eivätkä saatavillani :/

Pääsiäinen meni siis perinteisissä merkeissä kotona suvun kanssa. Menin keskiviikkona ja olin torstaina entisellä koulullani esittelemässä opiskelualaani muiden vanhojen oppilaiden kanssa. Torstaina meille tulivat kummini Helsingistä sekä mummoni ja ukkini. Perjantaina meille tulivat syömään ja saunomaan myös enoni perheineen. Meillä oli illalla hullun hauskaa Snapchatin face swapeilla :,D Melkein kaikki vaihdoimme naamoja keskenämme ja nauroimme kippurassa (iskä nauroi kuvalle jossa naamat oli vaihtunu äiditini kanssa jopa niinkin paljon että melkein kieri lattialla) Varmaan nukkuvat isovanhemmat heräsivät meidän kaikkien nauraessa illalla, mutta aamulla naurun syy heillekin selvisi ja heidänkin naamansa vaihdettiin keskenään.

 Perinteiseen tapaan kissat valloitti sänkyä ja yöllä jompikumpi nukkui jaloissani :3

 Vietimme perjantaina mummoni ja kahden muun sukulaiseni alkuvuodesta olleita ssynttäreitä samalla kertaa, joten kakun päälläkin oli yhteenlaskettu ikä.

 Vili mököttää xD

Pääsiäispärstä

 Lauantaina lähdimme porukalla perheeni, kummini, enoni, serkkuni sekä mummoni ja ukkini kanssa joulunviettopaikkaamme Takalaan nuotiolle.

Serkku otti kissansa Piparin mukaan ja kiltisti malttoi pysyä lähettyvillämme eikä lähtenyt mihinkään karkuun, sylissäkin viihtyi hyvin.

Nokipannukahvit kiehautettiin ennen makkaran paistelua.

Loimulohet myöhempää ruokailua varten

 Lohihan kiinnosti piparia.

Makkaran paistelusta ei tullutkaan otettua kuvaa mutta kummin tekemiä leipiä tässä.

Piparista tuli näpsittyä paljon kuvia niinkin innolla että sormi jäi kameran päälle :,D Tämä poju muuten on muistaakseni muuten seitsämän kuukauden ikäinen.

Löydettiin veljeni ja kummini kanssa joskus vuonna nakki ja muussi hiilellä vanerille tekemämme taulut.

Pääsiäinen oli täynnä hyvää ruokaa, kuten kummin tekemää nyhtöpossua ja coleslawta pitaleipien täytteenä, äidin tekemiä uunikasviksia, broileripaistosta, valkosipuliperunoita, loimulohta, uunilohta, savustettua kuhaa, pätkis-juustokakkua ja muutamia muita kakkuja sekä tietysti mämmiä, rahkapiirakkaa ja suklaamunia. Ruoka oli oleellinen osa pääsiäistäni joten siksi selostus, ikävä kyllä kuvia vain ei tullut otettua :/

Sunnuntaiaamuna lähtivät kummini ja minä iltapäivällä, sillä kotonaan pääsiäistä viettävän Samin oli mentävä maanantaina töihin. Oli kyllä mukavan perinteinen ja rento pääsiäinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti