lauantai 19. maaliskuuta 2016

"People are afraid of me because I'm different"


Torstaina olivat ainejärjestömme fantasia ja scifi-aiheiset sitsit. Aihe oli todella inspiroiva ja toteutuskelpoisia ideoita tuli Herttakuningattaresta, Painajainen ennen joulua-hahmoihin ja Martixista Varjometsästäjiin. Halusin olla nimenomaan joku fantasia/scifi-elokuvan hahmo.

Päädyin kuitenkin näin Tim Burton-fanina Saksikäsi-Edwardiin, sillä hahmo on todella traaginen ja sympaattinen ja itse elokuva todella hieno.

Minulla oli paljon ongelmia arpien kanssa, sillä en omista arpivahaa. Koitin ensiksi sinitarraa mutta eihän se pysynyt naamassa. Sitten keksin pyöritellä vanhasta pehmeästä kasvoväriliidusta pötköjä jotka jotenkuten sain pysymään naamassa. Nekin kyllä levisi ja osa irtosi pitkin iltaa mutta ajoivat kuitenkin asiansa. Arpien tökötin lisäksi käytössä oli meikkivoidetta, punaista, mustaa ja valkoista kasvomaalia, mustaa luomiväriä ja punaista poskipunaa.

Saksikädet tein iskän vanhoista risoista nahkahanskoista liimaamalla niihin kuumaliimalla pahvista ja foliosta tehtyjä saksia.


Eihän nämä todellakaan muistuta alkuperäisiä mutta pääasia että jonkinmoiset saksikädet sentään oli.


Suurimman osan sitsejä saksikädet tosin oli vain pöydällä vieressä. Tuntuu että välillä innostun vähän liikaakin panostamaan asuun sillä oli vähän ylipukeutunut olo kun osa porukasta oli hakenut peruspukeutumistaan höystämään vain vähän fantasia tai scifi-viboja. Kumminkin sitsaajista löytyi muun muassa Pahatar, fauni, Tylypahkan oppilas, lohikäärme, Linnunradan käsikirja liftareille Arthur kylpytakkeineen ja pyyhkeineen, kaulaan koriin väsätty ET, Han Solo, noita, prinsessa ja kaksi Star Wars Reyta.

 Äitini ja kaverini eivät aluksi meinanneet tunnistaa minua kun sitsejä seuraavana päivänä laitoin näitä kuvia xD

Asuksi en ollut lainannut ainoastaan iskän hanskoja vaan myös veljen paidan, tädin antamat saappaat ja vöitä koko perheeltä. Peruukki löytyi kaapin perältä sattumalta juuri asuun sopiva.

Sitseillä oli kolmen lajin "illallinen": alkuun kevyt salaatti, pääruokana herkullista pizzaa ja jälkiruokana jokin perus vanukas. Ihan hyvä siihen nähden että hinta sitseille oli vain kymmenen euroa ja ateriaan kuului kaksi valistemaansa juomaa.

Pakolliset silmälasithan pilasivat asun autenttisuuden jälleen kerran :P Mutta ei voi mitään sillä en halunnut sokkonakaan hortoilla...

Tunnelma oli hyvä, mukavia ihmisiä ympärillä, juomalauluja, ohjelmanumeroita, hauskoja leikkimielisiä rangaistuksia sitsien sääntöjä rikkoneille ynnä muua sellaista.
Oli mukava nähdä pitkästä aikaa yliopistotuttuja muutenkin kuin luennolla ohimennen.

2 kommenttia:

 1. VAU!
  Siis!
  En kestä!

  Ja hah hah.. näistä tilaisuuksista löytyy aina se pakollinen noita JA prinsessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee kiitos :D Niimpä, ne on just semmoset perushahmot xD

   Poista