lauantai 4. elokuuta 2012

Kuvia pohjoisen reissulta

Tultiin eilen takas pohjosesta. Lähdettiin sunnuntaina ja oltiin eka yö jossain tien vieressä olevalla sivutiellä, järven rannassa. 


Käytiin kahdesti uimassa tuolla rannassa, vaikka olikin ällö mutapohja ja vesi oli likaista.

Käytiin ensin maanantaina Kuusamossa äidin kaverin ja sen perheen luona, sitten tiistaina ajettiin iskän kaverin mökille joka oli jossakin 50 km päässä Rovaniemestä ja samana päivänä Rovaniemelle sen kotiin. Keskiviikkona ajettiin Simoon serkkujemme luo. Eilen käytiin Oulussa ostamassa veljelleni uusi polkupyörä ja sitten ajettiin kotiin.

Ihan ok, tosin aika tylsä reissu oli. Enimmäkseen vaan autossa istumista, mutta onneksi oli kerrankin aikaa lukea ja piirtää. Kuvailin myös tyttösiä, mutta se kuvaaminen oli ihan kauheeta kun nuket kaatuili koko ajan auton kääntyillessä. Teen niistä kuvista erikseen postauksen ettei tule liian pitkä tästä.Matkalukemiseni. 
Sain tuon Riitasoinnun joululahjaksi ja sen lukeminen on vähä jäänyt niin otin nyt sen mukaan. Sen luettuani oli ihan pakko saada lukea jatkoa niin ostin sitten tuon sarjan kolmannen osan Rovaniemeltä kirjakaupasta.

Muutamia maisemakuvia matkan varrelta


Poroja löntysteli paljon teillä.


Yhden pysähtymispaikkamme luona oli lampaita.

Ostin Taivalkoskella pysähtyessämme tommosen herkkutikkarin, kesti monta tuntia sen syömisessä. Kuvassa näkyy myös nykyset kynsilakkaukseni.

Kuva Rovaniemeltä sillalta jossa käytiin kävelemässä


Tuolla rannalla käytiin matkan varrella uimassa keskiviikkona ennen Simoa (siis ennen sitä paikkakuntaa, ei ketään ihmistä XD )


Ostin Taivalkoskelta samasta kaupasta kuin tikkarini kaverilleni synttärilahjaks tommosen karkkipurkin, aika hauska.


Tääkin Rovaniemeltä ostamani tee on kaverille synttärilahjaks

Julkasen pian Evelynistä ja Clarasta matkalla ottamani kuvat.

3 kommenttia:

  1. Ihana toi karkki rasia minkä ostit kaverilles.
    Ihanat kynnet sul. Itekki tein kerran tommoset mut valkosen siaan oli musta koska meinasin tehä leppäkerttu kynnet mut siitä ei tullu mitään.

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus :)) söpö paketti stabiloita <3

    VastaaPoista