keskiviikko 22. elokuuta 2012

Mamamamamamadness

Sori outo otsikko, tulee kappaleesta kun en keksinyt shoottiin liittyvää otsikkoo.


Taustamusiikkina uutta Musea. Aika erilaista kuin Muse johon on totuttu. Mutta ei se huono asia ole, tykkään tästä uudenkin tyylisestä Musesta, hyvä kun uskaltavat muuntautua. En malta odottaa kun The 2nd law julkastaan olikohan se jo ensi viikolla! Pitää tilata se heti kun pystyn.

Höpinät kuvien jälkeen...


Tälläkin kertaa shootissa Evelyn. Innostuin kuvaamaan tuossa vanhassa barbien mekossa ja uusissa meikeissä. Nämäkin kuvattu pari viikkoa sitten. Pitäisi tasapuolisuuden merkeissä tehdä Clarastakin shootti, mutta kun niitä ei ole valmiina ja en tiedä millon ehtisi kuvata koulukiireitä sun muuta kun on. 

Ensi viikolla tiistaina lähden Lappiin vaeltamaan koulun järjestämälle vapaaehtoiselle reissulle. Tulen sieltä lauantaina. Aika kiva lähtee. Vaelletaan joka päivä 10-14 km. Ja jättimäiset rinkat ja kaikki kamat pitää kantaa, mutta eiköhän me selvitä ja kunto ainakin kasvaa. Kaverin kanssa sitten kahdestaan teltassa nukutaan ne neljä yötä mitä siellä vietetään. 

Mulla on suunniteilla laajempi kuvatarinajuoni ns. draamaa, mutta en sitten tiedä milloin ehdin toteuttaa edes alkuosan siitä. Katsotaan nyt miten pitkälle se menee, älkää odotelko henkeä pidätellen.

2 kommenttia: