lauantai 17. marraskuuta 2012

Huippujuttu!


Yhdestä suosikkikirjasarjoistani on jo jonkun aikaa ollut tekeillä elokuva ja nyt vihdoin traileri siitä on ilmestynyt!


Tämä on siis Cassandra Claren Varjojen kaupungit-kirjasarjaan perustuva sarjan ensimmäinen osa City of Bones, kirja suomeksi Luukaupunki. Clara Fray (Lily Collins) näkee eräänä iltaa klubilla tapahtuman jota kukaan muu ei näe, ei edes paras ystävä Simon (Robert Sheenan) Claran äidin (Lena Haydey) kadottua mystisesti Clara tutustuu New Yorkin piilotettuun maailmaan johon kuuluvat vampyyrit, ihmissudet ja ennen kaikkea varjometsästäjät. Claran saa seurakseen ylimielisen varjometsästäjä Jacen (Jamie Campbell Bower) jonka kanssa sukeltaa alamaailman mysteereihin pelastaakseen Claran äidin, mutta Claralla ei ole mitään tietoa menneisyytensä salaisuuksista.

Elokuva vaikuttaa aivan mahtavalta! Suurin osa näyttelijöistä on juuri sellaisen näköisiä ja oloisia kuin miksi heidät kirjojen perusteella kuvitteli. Jacen näyttelijä tosin ei ole aivan sellainen kuin olisi kuvitellut. Kohtaukset mitä trailerilla näkyy, vaikuttavat sellaisilta millaisiksi ne kirjan perusteella kuvitteli. En millään malttaisi odottaa  elokuvan julkaisua mikä tapahtuu vasta 23. elokuuta 2013!


Sarjan viidennen osan suomeksi julkaisua saa odottaa vielä toukokuuhun asti huoh...
Ensimmäinen osa vei heti mukanaan ja rakastuin siihen täysin. Kirjan maailma, kirjoitustyyli, hahmot ja tapahtumat ovat lumoavia ja jännittäviä. Sarjan kirjoja on jo kolmen vuoden ajan  odottanut aina innolla. Täällä hienot esittelyt ja arvostelut tästä upeasta sarjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti