lauantai 17. marraskuuta 2012

Ostoksia ja Skyfall

Käytiin perjantaina koulun kanssa Joensuussa tutustumassa yliopistoon ja sen jälkeen oli vapaa-aikaa kaupungilla ja lopuksi käytiin elokuvissa. Yliopistolla olisi pitänyt olla tutustumassa aloihin kymmenestä kahteen, mutta ei me kolmen kaverini kanssa jaksettu olla siellä kuin vartti ja lähdettiin kaupungille shoppailemaan. Ei oltais ehditty mitään siinä tarkotetussa n. kolmessa tunnessa.

Esittelenpä ostoksiani. Kuvasin vähä erikoisemmin ettei oo niin tylsiä kun ostokseni on tylsiä.

Glitteristä ponnareita ja kaks kaulakorua.Tää on niin ihana

Ihanaakin tosi ihana

Oon ettiny silmälasikaulakorua jo kauan aikaa


Toppi ja tuubihuivi H&M:ltä.


Tääkin ihana rusettivyö H&M:ltä.


Ihanan lämmin jättineule myöskin H&M:ltä.

Tässä tämä aiemmin keskeneräisenä postaamani laukku
Olin pitkästä aikaa elokuvissa kun käytiin reissun lopuksi elokuvissa. Valittavana oli Twilight Aamunkoi osa 2 ja 007 Skyfall. Mä ja kaverit valittiin Bond, koska ei erityisemmin Twilighteista perusteta. Oltiin koulustamme ainoat tytöt jotka ei valinnu Twilightia XD
Evääänä meillä kolmella oli n. kolmen litran popcorn-pakkaus ja pari litraa kokista.


Lumoonnuin ihan totaalisesti tosta Skyfallin alotusvideosta. Se näytti vielä upeemmalta valkokankaalta. Ja toi Adelen kappale... Aivan mahtava ja soi päässä koko eilisen illan Skyfallin kattomisen jälkeen ja tänäänkin.
Oltiin elokuvateatterissa oikein parvipaikoilla rivin keskipaikkeilla. Ihan mahtavaa oli kattoo. Ja elokuva oli upea, vaikka en oo yhtäkään Bondia aiemmin nähny kun vaan osittain muutamia. Hieno, jännä ja monivaiheinen juoni, hienot näyttelijätyöt, erikoistehosteet ja stuntit, sopivasti huumoriakin ja onhan Daniel Graig karismaattinen mies Bondina. Voiskin alkaa kattoo Bondeja nyt kun telkkaristakin tulee.

Tässä vielä traileri.


Oli tosi kiva reissu vaikka olin kotona yhdentoista maissa illalla. Lisäksi Viljami hömelö oli pudonnut kaivoon sillä aikaa. Onneksi iskä sai nopeasti pelastettua sen sinne juosseen hömelön nopeasti ja selvittiin säikähdyksellä.

1 kommentti: