keskiviikko 3. helmikuuta 2016

4-vuotissynttärit!


Huhhuijaa o__O Tajusin hämmennyksekseni ja yllätyksekseni vasta vähän aikaa sitten että tänään on kulunut NELJÄ VUOTTA blogini perustamisesta! Blogi on kulkenut todella pikän matkan elämässäni mukana ja paljon on muutoksia koettu!


Ensimmäinen postaukseni ikinä kertoo:
"Vihdoin kun olin hylännyt noin 100 blogin nimivaihtoehtoa ja noin vain keksinyt tämän blogini nimen (joka muuten nyt kuulostaa ihan tyhmältä, mutta onneksi sitä voi aina vaihtaa kunhan keksin paremman) tämä blogini on valmis kirjoitettavaksi. Piti myös miettiä mistä aiheesta kirjotan, mutta en osannut valita yhtä aihetta, joten kirjoitan kaikesta minua kiinnostavasta. Aiheina luulisin olevan kirjat, elokuvat, musiikki, itse tekemät juttuni, pullipit, rakkaiden kissojeni touhut ja ehkä laitan tänne jotain omia kirjotelmajuttuja: novelleja, runoja, jotain semmosta.
En oikein usko että blogilleni tulee lukijoita, blogeja kun on maailma pullollaan niin miten kukaan löytäisi tätä minun blogiani kaikkien niiden joukosta. Teen tätä oikeastaan vain omaksi ilokseni. No lopetanpa nyt tän alkulöpinän. Ehkä jossain toisessa postauksessa kerron jotain itsestäni."

Blogini nimi oli tosiaan alun perin Neiti M:n höpinät (vieläkin nolo) Aluksi blogini oli todella pullip-nukkepainotteinen sillä aloitin harrastuksen blogin aloittamisen aikoihin. Muut aiheet olivat silloin sivummalla. Aloituspostauksessa lupailemani kirjoitelmajutut puolestaan ovat halki blogin historian ikävä kyllä jääneet melko vähälle. 

Kurkataanpas blogini sisällön kehitykseen...


Vuonna 2012 
193 postausta
Sisältö oli todella nukkepainotteista ja suurin osa lukijoistanikin koostui nukkeilijoista, ja olin aktiivisena nukkeilijayhteisöissä. Esittelin ensimmäisen pullippini ja oli pohdintaa uusista nukeista, kustomoinnista, paljon nukkeshootteja, postauksia Musesta ja Doctor Whosta, päätin peruskoulunisain Claran ja Jaredin. Oli myös juttua shoppailuista ja leffoista sekä blogijoulukalenteri.


Vuonna 2013 
160 postausta
Blogini sisältö alkoi olla monipuolisempaa, ei ainoastaan nukkepostauksia sisältävää.
Oli juttua elokuvista, Aloitin kuvatarinan Kustomoin pelkkänä päänä hankkimani, todennäköisesti viimeisen nukkeni, Ofelian. Juhlistin 70 lukijan saamista Perustimme veljeni kanssa uuden blogin, Taavetin tarinat joka on ollut vuosien saatossa enemmän tai vähemmän aktiivinen. Vaihdoin blogini nimen nykyisenlaisekseen. Aloittelin diy-juttujen postailua blogissani julkaisemalla viikon lomapuuhavinkkejä kesän ajan. Kuvatarina tyssäsi yhdeksänteen osaansa. Fiilistelin Avenged Sevenfoldin keikkaa. Esittelin piirustuksiani. Pidin jälleen blogijoulukalenterin.


Vuonna 2014 
90 postausta
Blogin postaustahti alkoi hieman hidastumaan kiireisen lukion toisen vuoden ja tapahtumien täyteisen kesän takia, mutta myös postausideat olivat kateissa. Syksyn kuukausina postauksia tuli vain yksi tai kaksi! Tein tiistai-ihastus-postauksia, kuvailin vähän nukkeja, kirjoitin vähän elokuvista, piirtelyistä, musiikista. Tein myös diy-postauksia. Kävin Justimuksen keikalla sekä Kuopiorockissa, ensimmäisistä festareistani en ihmeekseni löydä postausta, että en vissiin ole ehtinyt kiireiltäni tekemään. Kokeilin ensimmäisen kerran hennaa. Tapasin kesällä ensimmäistä kertaa myös Samin, mutta hänestä en tänne blogiin juurikaan kirjoittanut aluksi. Kävin myös autokoulun, mutta siitäkään en tainnut tehdä postauksia. Tein jälleen blogijoulukalenterin.


Vuonna 2015 
98 postausta
Viime vuonna tammikuussa ei näköjään ole tullut yhtään postausta, mutta muuten postaustahti on ollut suht tasainen. Aloin kertoa postauksissa enemmän omasta elämästäni sillä viime vuosi oli todella tapahtumien täyteinen: kirjoituksiin lukemista, potkiaiset, vanhojen tanssit, abiristeily, kirjoituksetPohdin jatko-opiskelujani, mutta ehdin myös maalata ja tehdä blogille uuden bannerin sekä pohtia meikkaamista. Postailin myös hieman nukkekuvia, juttua tv-sarjoista ja elokuvista. Elin keväällä jännittäviä aikoja ja lopulta koitti lakkiaispäiväni. Kävin pääsykokeissa, Provinssissa ja meillä Samin kansa oli vuosipäivä. Sain iloisia uutisia kesällä kuullessani päässeeni Joensuuhun opiskelemaan. Kirjoitin kesälomareissusta ja kirjavinkkauksestaTallinnan reissusta ja pohdin omilleen muuttamiseen tarvittavia juttuja. Tein myös diy-postauksia, postauksen selfieistä ja kuvataiteen lukiodiplomista. Kävimme asuntoesittelyissä, muutimme, fuksivuoteni alkoi ja mummoni kuoli. Kirjoitin Helsingin reissusta ja Bring Me the Horizonin keikasta sekä yliopistoelämästä. Perinteiseen tapaan tein blogijoulukalenterin.


Tähän mennessä vuonna 2016 postauksia on kertynyt 9

Ne tuskin kertausta kaipaavat sillä niistä on vasta niin vähän aikaa ja aika samoilla linjoilla olevia kuin viime vuonnakin.

Selkeästi huomaa miten yhteenvedoissa vuosi vuodelta kuvaukset sisällöistä kasvavat :,D Tietysti aiemmat vuodet tuoreimmin muistissa, mutta todennäköisesti johtuu sisällön monipuolistumisestakin. Kuvien laatu ja postausten laatu ylipäänsä on mielestäni kehittynyt todella paljo parempaan suuntaan. Harmi vain monien vanhojen postausten kuvat ovat kadonneet postauksista. Blogin ensimmäisen vuoden postauksia katsoessani ne ovat hyvin sekavan oloisia ja melko lapsellisiakin. Olinhan silloin 15-vuotias. 


Samin veljen muokkaama kuva minusta :,D

Vuosien kuluessa olen alkanut enemmän kirjoitella omasta elämästäni. Halki blogin historian mukana menossa ovat olleet tietysti kissani. Ensin Mimi ja Vili. (Mimin kuolemasta kirjoitin täällä) Sitten Vili ja Viljami ja Viljamin katoamisen jälkeen nyt Vili ja Taavetti. On ollut mukava nähdä että ihmisiä höpöttelyni kiinnostavat, sillä minulla on ollut lukijoita enimmillään jopa 101 (dalmatialaista xD) En ole hirveästi luvun kehittymistä seuraillut, mutta tällä hetkellä teitä liittyneitä lukijoita on 89. Silloin tällöin tulevat muutamat kommentit ovat aina lämmittäneet sydäntäni ja toivottavasti teille on ollut postauksistani iloa tai hyötyäkin.Tämä postaus oli mukava katsaus menneeseen. Käy myös uuden vuoden postauksesta, sillä tämähän on samantapainen katsaus viime vuoteen, (myös kolmeen edelliseen) jollaisia monessa blogeissa postailivat. Kauhean nopeasti on tämä neljä vuotta mennyt! Blogi on vain ollut itsestään selvä osa elämääni nämä vuodet, mukava harrastus.

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea. Jaksan aina muistuttaa muita bloggaajia näissä syntymäpäiväpostauksissa, että se todella on hieno saavutus, että jaksaa rustata jatkuvalla tahdilla blogikirjoituksia - niin monet blogit tyssäävät heti alkuteoilleen... Sinulla on hyvä blogi, kirjoitat hyvin ja tekstejäsi on aina mielenkiintoista lukea xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, paljon kiitoksia, ihana kuulla :D Itsekin olen törmännyt paljon noihin mainitsemiisi blogeihin jotka tyssäävät jo alkuunsa.

      Poista